Go-kart i Praha

Kombiner årets julebord med firmaets “Grand Prix Championship”. I Praha.

Hvem blir firmaturens helt?

Mange bedrifter arrangerer årlige ”Grand Prix Championship”. Hvorfor ikke kombinere dette med årets julebord og en firmatur til Praha?

Her kan man konkurrere på Europas lengste innendørs bane – hele 910 meter og med over 30 svinger. Det blir trangt om plassen, så her blir det viktig å kjøre strategisk.

Heder og ære – og så klart Champagne

Banen er innendørs i en gammel bygning med glasstak, så lyset er perfekt. Om sommeren er det air-contition og om vinteren er det oppvarmet. Alt er godt tilrettelagt for et heftig internt oppgjør. Premieutdeling, champagnespretting, god mat og drikke inntar vi på restauranten som ligger vegg i vegg.

Praha

Kjært barn har mange navn, også Praha. ”The City of Dreams” er et av dem, og etter deres firmatur vil dere skjønne hvorfor. I århundrer har turister, kunstnere og Tsjekkere lovpriset byen, og alt tyder på at det kommer til å forbli slik.

Praha har røtter helt tilbake til år 900, og byen bærer stolt sine velbevarte minner som forteller om en rik og storslagen fortid. Den ble første gang nevnt i 965 av en arabisk kjøpmann som snakker om ”denne vakre by av sten”. I middelalderen var Praha en av de mest betydningsfulle byene i verden, og i dag er den kjent for sin uvanlig tette samling av gamle palasser, katedraler, museumer, gallerier, teater, restauranter og butikker.