Greyhound løp i Dublin

Opplev en Irsk aften og høy stemning på en veddeløpsbane.

70 km/t og øredøvende roping

Noen gang vært på hundeveddeløp? Hvis ikke har du mulighet for å oppleve det på deres firmatur til Dublin! Greyhound løp er nærmest blitt en folkesport i Irland. Det er sosialt, spennende og fascinerende å se hundene rase forbi langsiden i 70 km/t til en øredøvende roping.

Helaften i Dublin og spenning på første rad

Her finnes to baner å velge mellom som innehar restauranter, barer og VIP lounger. Firmatur.no arrangerer gjerne en helaften med omvisning så man opplever den intense stemningen på første rad. I tillegg til assistenter som gir tippetips og forklarer hvordan det hele fungerer.

Til informasjon er det i dag kun plastkaniner som hundene løper etter, så ingen vil få problemer med nattesøvnen ved å se den lille, uskyldige kaninen bli revet i filler…

Firmatur til Dublin

Dublin

Hver by har et slagord. Dublin sitt er ”Caid Mile Failte” og betyr ”A Hundred Thousand Welcomes”. Når du besøker byen vil du forstå at dette ikke er et tomt slagord, men svært beskrivende for et folkeslag verdenskjent for sin gjestfrihet.

Med mer enn 600 serveringssteder, Guinnes Storehouse og moderne arkitektur i kombinasjon med hyggelige mennesker, er det ingen tvil om at tilreisene koser seg i denne byen.