Paintball i Riga

Gjemmer du deg bak saloondørene må du ikke glemme at leggene er synlige…

Poff! Svisj! Klask!

Malingkulene fyker rundt ørene dine, og du prøver å gjøre deg minst mulig der du ligger ensom bak høyballen i denne konstruerte banen, ”Canyon”. Endelig klarer din lagkamerat som har funnet plass bak svingdørene i Saloon’en å treffe han som prøver å ta deg.
Kysten er klar. Eller.. Nei, f! Det var den ikke..

Et kick-off i Riga kan svi

Like utenfor Jurmala og Riga i Latvia finner vi et paintball senter som har laget en profesjonell paintball-by. Her finnes det 10 ulike baner, konstruert og tilrettelagt for spennende og adrenalinfremkallende kamper. Utstyret som benyttes er av høy kvalitet, og om man ønsker kan man ty til sterkere lut med håndgranater og bomber. En grotesk aktivitet, men unektelig morsomt for både gutter og jenter, menn og kvinner.

Og litt vondt…

Riga

De som har vandret i Rigas gater en gang, vil gjerne komme tilbake dit igjen. Dette er en by som ikke slutter å overraske. Riga er en perle blant de Europeiske storbyer dannet av biskop Albert i 1201, der Daugava fredfullt munner ut i Rigabukta. Riga skulle være en handelsby og beliggenheten for det var perfekt.

Arkitekturen forteller oss at byen forener øst og vest. Alle de Nordeuropeiske byggemåter vil du finne her, og spesielt representert er jugendstil. Byen har vært okkupert av Tyskland, Polen, Sverige og Russland. Alle land har lagt igjen en del av sin kultur der i tillegg til den godt bevarte og rikelige latviske kulturen.