Etterforskning i Paris

Hjelp kommisæren i Paris med å finne en uvurdelig statue stjålet fra Louvre!

Husbåt. Statue. Paris

En uvurdelig statue er blitt stjålet fra Louvre for en uke siden, og ryktene skal ha det til at en denne befinner seg på en av båtene som ligger forankret langs Seinen ved Paris. Politiet har tidligere gjennomsøkt området uten å lykkes, og har henlagt saken. Nylig har et øyevitne sett en statue blitt firet i vannet fra en båt ved Notre Dame, og kommisæren ber dere om akutt hjelp…

Fingeravtrykk og fantomtegninger

Kommisæren tar kontroll og deler gruppen opp i flere letelag, og tildeler en Zodiac båt per lag. Under jakten får dere beskjed om å samle ledetråder og bevismateriale (sammenlikne fingeravtrykk, lage fantomtegning av mistenkte m.m). For å kunne avsløre tyven må dere være observante og dra egne konklusjoner.

Klarer dere å løse gåten?

Politietterforskning på Seinen

Paris

Paris er en av verdens vakreste og mest romantiske byer. Nyt utsikten fra Sacre Cour og gå rundt i de trange gatene med de mange kunstbutikkene i Montmartre, unn deg et glass Champagne når du står på toppen av Eiffeltårnet, opplev en forestilling på legendariske Moulin Rouge eller nyt synet av Notre Dame mens du vandrer langs Seinen.

En firmatur til Paris byr på mye og gir uforglemmelige minner.