Rallykross

Firmaets Grand Prix Champion er en tittel som henger høyt!

Kick-off med adrenalinkick!

Hjertet banker hardere, motoren ruser, et blikk på sidemannen for å forsikre deg om at du i alle fall ikke starter bak den andre bilen. Flagget heises – og grusen smeller i hjulbuene.

Firmaturens ultimate aktivitet?

En halvtime utenfor Tallinn finnes et nytt rallycross senter med profesjonelle instruktører og modifiserte rallybiler (enten Lada eller BMW 316). Banen består av en inner- og en ytterbane som totalt er 2300m lang med krevende svinger, kupert terreng og en bro/undergang. Bilene er utstyrt med sendere som tar nøyaktige rundetider – men de får ingen vite før vinnerene skal kåres!

5 ganger estisk mester i rallycross kan være deres personlige instruktør under denne eventen. Det gir både trygghet og respekt – og får deg til å bli en bedre sjåfør både på og utenfor banen.

Hva med å gi vinnerene en co-driver opplevelse ved å sitte på med rallymesteren i hans private BMW M3 på en lukket skogsvei? En fryktinngytende opplevelse som du garantert vil huske!

Tallinn

Tallinn er en vakker, levende, multikulturell og spennende by, og utvilsomt den mest vestlige av de Baltiske hovedstedene. Byen huser ca 400.000 innbyggere og har mer enn 120 ulike nasjonaliteter. Gamlebyen, som er den best bevarte i Baltikum med 2/3 av bymuren inntakt, er Tallinns hjerte og største severdighet. De pastellfargede og godt bevarte, gamle bygningene gjør byen lystig og imponerende.

Om våren, sommeren og tidlig høst er gatene og torget i gamlebyen samlingspunkter for turister og lokale. Her kryr det av restauranter, barer, puber, boder og butikker.