Kjør Super Jeep på Island

Rått, heftig, morsomt og opplevelsesrikt!

En RÅ kick-off! Rett og slett!

Island og Reykjavik er verdenskjent for sine typiske Super Jeeps – som er en stor firehjulstrekker som er hevet og satt på store hjul.

Man er tydeligvis ikke Mann på Island med mindre man har en slik bil, men vi i firmatur.no klandrer de ikke. Dette er rått, heftig, morsomt og opplevelsesrikt.

”Skal vi virkelig opp der!? Nå?”

Fete dekk og masse ekstrautstyr

Vanlige jeeper har 28”-30” dekk, mens Super Jeep har dekk i størrelsen 38”-48”. I tillegg er opphenget, motoren, drivverket og girboksen modifisert. Pluss alt det andre ekstrautstyret du trenger for å kjøre sikkert i villmarken…

Dette er virkelig en stor – og morsom – opplevelse!

Island og Reykjavik

Island er Europas nest største øy, og en kulturell smeltedigel midt i Atlanteren som er unik, spennende og eksotisk. Denne fortryllende sagaøya har masse å by på, og er en perfekt destinasjon for deres neste firmatur!

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, og betyr ”den røkende vik”. Byen blir også kalt ”Nordens Paris” og ”motens nye mekka”. På grunn av at islendingene er så innovative og markedet lite og oversiktlig, bruker de store merkevarene Island for å prøve ut de nye kolleksjonene sine.