Vi kjører TANKS!

Det bråker, rister, brøler og bulderer. 40 tonn ustoppelig, massiv beltevogn. Hvor ellers enn i Budapest?

Kick-off i Budapest med skrekkblandet fryd

Det bråker, skraper, rister og ryker. Tonnevis av metall og tusenvis av hestekrefter. Vann som spruter. En blanding av skrekk, fryd og fascinasjon.

Vi holder kick-off i Budapest og kjører TANKS på et nedlagt militært område. Hvor ellers er dette mulig?

Firmaturens ultimate aktivitet?

Vi får en kort introduksjon til de ulike type tanks som skal kjøres. Instruktørene er tidligere militærbefal og har hatt dette som arbeid i mange år. Sikkerhet er i høysetet, men ikke tro at tyngdekraften ikke settes på prøve! Vi forserer hindre, vannkulper, oppover- og nedoverbakker. Dette er litt av noen doninger!

Etter noen timer kjøring er man sliten i hodet av alt bråket og i kinnene av all smilingen. Hva passer da bedre enn en god lunsj i gammelt militærtelt som serveres fra mobilt gassdrevet militært kjøkken. Hjemmelagd schnaps og kaker står på menyen etter en velsmakende Gulasj suppe.

Budapest

I ordenes oppriktige betydning, er Budapest en vakker og mektig, spennende og høyst levende storby med storslåtte severdigheter man absolutt bør vurdere ved neste firmatur.

Budapest er mekka for historie og arkitektur interesserte, shopping elskere og andre mennesker med stor apetitt på mat, drikke og natteliv.