Mange fornøyde kunder

Vi er svært stolte over å kunne presentere et lite utvalg av våre mange kundeuttalelser. Her er en blanding av små og store selskaper, men de har én fellesnevner – de er alle like viktige for oss!

Unni Jensen

Unni Jensen

Adm. sekretær

JOBZONE NORGE AS

Vi i Jobzone vil takke Firmatur.no for en fantastisk flott gjennomført helg i Stresa.

Samtlige 160 personer sitter igjen med inntrykk og opplevelser for livet! Opplevelser vi ikke ville hatt dersom dere ikke hadde kommet med gode forslag til arrangementet. Dette har virkelig vært et arrangement verdig vårt tema, «KONGER og DRONNINGER», for det er akkurat slik vi har følt oss.

Tusen takk for at dere gjorde vårt opphold i Stresa uforglemmelig – og takk for en svært god gjennomføring. Dere har virkelig overgått alt vi hadde av forventninger!

Erik Mørland

Erik Mørland

Daglig leder

ODDEN BUTIKKSENTER

Odden Butikksenter i Grimstad, arrangerer hvert år sine markedsmøter i utlandet. De 6 siste sesongene, har vi benyttet oss av Firmatur.no. De har oppfylt våre ønsker på en utrolig god og profesjonell måte.

De har ved alle 6 destinasjonene, Vilnius, Marbella, Barcelona, Tallinn, Edinburgh og Parma, satt sammen et ekstremt bra program for oss med sentrale hoteller, gode restauranter og inkluderende aktiviteter. Tilbakemeldingene fra deltagerne er de beste vi noen gang har fått.

Firmatur.no kan anbefales på det sterkeste!

Jon Ove Lomheim

Jon Ove Lomheim

Kontorleiar

NORCONSULT

Me har nytta Firmatur.no ved fleire høve. Produkta er vorte skreddarsydd kring eigne ynskjer med svært så vellukka resultat.

Nettverk og gode kontaktar syte for oppfølging og ei turoppleving ein ikkje ville klart på eiga hand.

Firmatur.no er absolutt å anbefale.

Norconsult
Bergen / Sogndal / Årdal

Nora Brinck

Nora Brinck

Advokatassistent DNA

Advokatfirmaet Grette DA

Grettes firmatur til Paris i september ble en ubetinget suksess fra start til slutt. Firmatur.no la opp til et morsomt og spennende program som bl.a. inkluderte rebusløp med 2CV’er rundt om i Paris og et fantastisk middagscruise på Seinen.

Logistikken rundt forflytning, innkvartering og bespisning av 80 personer gikk sømløst. Nydelig mat og drikke på minneverdige restauranter og dyktige guider gjorde totalopplevelsen til en av de store.

Vi kan anbefale Firmatur.no!

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat

Sammen finner vi passende destinasjon som passer deres ønsker og økonomiske rammer.