Kick-off det snakkes om i lang tid!

Kick-off er en investering i trivsel og glede

Et kick-off er i vår definisjon en markering av en hendelse. Det kan være en bonustur som følge av oppnådde budsjetter, starten eller slutten på et regnskapsår, et kort eller langt prosjekt, markering av et 10 års jubileum eller starten på et nytt tiår – you name it!

Som oftest inneholder et kick-off morsomme aktiviteter og spennende utflukter som setter sitt særpreg på firmaturen. En dag med rallycross iTallinn hvor man får instruksjon av profesjonelle rallykjørere og kåring av firmaets ”Grand Prix Champion” gir grunnlag for høy stemning og gode historier man tar med seg tilbake på arbeidsplassen i ettertid.

Kundeuttalelse fra RøhneSelmer AS

“Firmatur.no er vår faste arrangør for våre firmaturer.

Vi er i bilbransjen, og naturlig nok har våre ønsker om aktivitet ofte inneholdt noe med motor. Vi har vært i i Budapest og kjørte av alle morsomme ting TANKS. Det var rett og slett utrolig artig å styre de massive doningene på utallige tonn gjennom hindre og ut i vannkulpene. I tillegg til Budapest har vi blant annet også vært på Island og kjørt SuperJeep, i Vilnius på offroad safari, i Kroatia og kjørt vannjet og i Nice og kjørt veteranbiler til Monaco.

Vi kan trygt anbefale Firmatur.no som arrangør av firmaturer!”