Reisebrev fra Bratislava

Hovedbilde til Reisebrev fra Bratislava

Vi er et landsdekkende konsulentselskap som årlig drar på firmatur, og denne gang reiste vi til Bratislava med Firmatur.no. På bilde øverst ligger noen av oss ved siden av gateskulpturen, ”Men at Work”. Morsomt for gjengen i vann og avløp.

Les mer om vår opplevelse av firmaturen til dettenoe utradisjonelle reisemålet.

Firmatur-og-gruppereise-til-Bratislava-sin-sjarmerende-gamleby

Bratislava har en sjarmerende gamleby

Sjarmerende gamleby

Bratislava gamleby var sjarmerende, liten og intim med koselige gater fulle av restauranter og barer.

Dette passet oss helt perfekt, og vi koste oss masse. Spesielt trivelig var det på ”Primi” som lå i et lite, intimt smug. Her spilte de fengende musikk og lagde gode drinker, så her ble det ofte sent. Veldig greit var det da at hotellet vårt lå 3-4 minutter gangavstand derfra.

Gode shoppingmuligheter

Eurovea ligger like ved gamlebyen nede ved Donau. Dette er et helt nytt og stilig kompleks med blant annet ett flott kjøpesenter med barer og restauranter langs en fin promenade ved elvebredden.

Her var det helt perfekt for oss menn å sitte i ettermiddagssolen med en kald øl mens kvinnene var inne og handlet.

Båttur på Donau

Vi hadde blant annet en båttur på Donau til Devin Castle, og buss videre til Carphatian. Dette er et distrikt som er kjent for sin lange tradisjon med å lage vin og keramikk. Vi besøkte et familiedrevet keramikkverksted i Modra, og hadde lunsj med vinsmaking i Pezinok. En trivelig utflukt!

Vi valgte Bratislava fordi ingen hadde vært der før og fordi vi ønsket å oppleve noe nytt og gjøre noe utratisjonelt. Dette anbefaler vi gjerne til andre!

Les mer om Bratislava

Bratislava er hovedstaden i Slovakia, og kalles ofte ”Skjønnheten på Donau”. Selv om byen har hatt kraftig økning i turister de siste årene, er den fremdeles en uoppdaget perle for de aller fleste. Les mer om firmatur til Bratislava her.