2CV Tour de Paris

Se Paris i den sjarmerende pariserbilen, 2CV. Perfekt!

Champagne pit stop

Hva er mer spesielt enn å kjøre oppover Chaps-Elysées i en sjarmerende 2CV med et glass Champagne og skåle i det man runder Arc de Triumph og forsiktig setter kursen mot Eiffeltårnet?

Ikke mye, tør vi påstå. Dette er en event du garantert husker fra deres firmatur til Paris, og bildene du tar er de som kommer til å henge på kontoret.

Firmatur bilde foran Eiffeltårnet

Bilene står linet opp foran hotellet når og Champagnen sprettes. Trivelige sjåfører sørger for at du får med deg ny og gammel historie mens du blir godt orientert i byen.

Hvor vi vil kjøre bestemmer vi selv. De mest vanlige severdighetene som denne eventen inkluderer er Louvre, Chaps-Elysées, Arc de Triumph, Eiffeltårnet og Notre Dame. Bilde av gruppen og bilene foran Eiffeltårnet er obligatorisk.

2CV 5

Paris

Paris er en av verdens vakreste og mest romantiske byer. Nyt utsikten fra Sacre Cour og gå rundt i de trange gatene med de mange kunstbutikkene i Montmartre, unn deg et glass Champagne når du står på toppen av Eiffeltårnet, opplev en forestilling på legendariske Moulin Rouge eller nyt synet av Notre Dame mens du vandrer langs Seinen.

En firmatur til Paris byr på mye og gir uforglemmelige minner.