Arranger et minneverdig event med din bedrift

Arranger et minneverdig event

Profesjonell arrangør av eventer

Et event er en fellesbetegnelse for ulike arrangementer. Det kan være et mindre event for ansatte, eller et større for både kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere. Uansett hva anledningen er, vil målet være det samme – nemlig at alle som er med sitter igjen med en fin opplevelse og gode minner. Vi i Firmatur har arrangert eventer i Norge og i utlandet, av forskjellige størrelser og i mange ulike omgivelser.-off markerer en hendelse. Det kan være starten på et nytt prosjekt, nye ansatte, en bonusreise for gode prestasjoner eller en markering for det nye året. Vi i Firmatur har arrangert mange forskjellige kick-off, med ulike formål. La oss hjelpe deg med å arrangere den perfekte kick-offen!

TOMRA har samarbeidet med Firmatur, tidligere Frontpartner, siden 2003.

"De har arrangert våre årlige firmaturer med 100- 150 ansatte, primært i Norge. De hjelper oss også med eventer, kick-off og julebord.

Vi har hatt veldig mange flotte turer og blir alltid fornøyd. Vi kan slappe helt av og overlate alt ansvar for gjennomføringen til Firmatur. Det har rett og slett aldri hendt at noe har gått galt. Firmatur er og blir vår fremste leverandør og partner når vi skal arrangere større events for våre ansatte."

- Hilsen Karen og Githa | Tomra

Hva må et event bestå av?

Et event kan være alt fra en hyggelig sammenkomst med dine ansatte, til en utenlandstur med privatkonsert, god mat og morsomme aktiviteter. Vi hjelper dere gjerne med idemyldringen, utplukking av de beste alternativene, kontakte de rette menneskene og til slutt – gjennomføre et event etter deres ønsker som alle vil huske.

Hva med et event i utlandet?

Har dere tenkt på å legge eventet til utlandet? Med nye kulturer og omgivelser, gode middager og et morsomt event som høydepunkt kan ikke dette gå feil. I tillegg kan man arrangere aktiviteter som man ikke har mulighet til å gjøre her hjemme. Man møter sine kolleger på en ny arena, hvor man kan bli kjent på en helt ny måte. Fordelen er ikke bare at det er en hyggelig måte å arrangere et event på, for på lang sikt kan det være fordelaktig for bedriften at samholdet internt er optimalt.

Dere bestemmer hvor mye vi skal bidra med

Det er opp til dere hvor stor eller liten del vi skal ha i planleggingen. Dersom dere har alle ideene klare, men bare trenger noen til å gjennomføre dem, tar vi gjerne på oss oppgaven. Men ikke alle har kommet så langt i prosessen når de tar kontakt med oss, og vi bistår helt fra startfasen også. Kanskje dere vil la oss ta kontroll over alt, og arrangere eventet som en blåtur for dere? Valgene er mange, og vi hjelper dere gjerne med å være kreative.

Vi oppfyller deres ønsker

Det viktigste for oss er at effekten av eventet deres er like god som dere ønsker. Uansett om dere velger å arrangere eventet en kveld i hjembyen deres, eller om det er et flere dagers event i utlandet, gjør vi vårt ytterste. Dere deltar på eventet med lave skuldre, mens vi tar oss av planlegging og gjennomføring.

Personvern og cookies