Endelig jubileum!

Jubileum må feires!

La oss dra på tur

Det finnes mange grunner til å skulle feire eller dra på tur med bedriften, men når et jubileum nærmer seg er det ingen grunn til å spare på kruttet. Et jubileum inneholder overraskelser, taler, underholdning og en storartet festkveld. Vi i Firmatur har arrangert flere jubileum, både i Norge og utlandet, og hjelper gjerne også din bedrift.

"Vi i Jobzone vil takke Firmatur for en fantastisk flott gjennomført jubileumstur til Stresa.

Samtlige 160 personer sitter igjen med inntrykk og opplevelser for livet! Opplevelser vi ikke ville hatt dersom dere ikke hadde kommet med gode forslag til arrangementet. Dette har virkelig vært et arrangement verdig vårt tema, «KONGER og DRONNINGER», for det er akkurat slik vi har følt oss.

Tusen takk for at dere gjorde vårt opphold i Stresa uforglemmelig – og takk for en svært god gjennomføring. Dere har virkelig overgått alt vi hadde av forventninger!

Vi kan sterkt anbefale Firmatur!

- Unni Jensen | Jobzone

En milepæl er nådd

Et jubileum kan ses på som en milepæl som er nådd. Det er stort, og det er ikke noe alle bedrifter får gleden av å oppleve. Derfor synes vi i Firmatur at et jubileum må markeres ordentlig. Det kan gjøres på mange forskjellige måter, og vi hjelper deg gjerne med å finne det rette for dere. I fellesskap finner vi ut om det er en skikkelig fest, et helgeopphold, eller en utenlandstur som passer best.

Hva med å dra på jubileumstur til utlandet?

Å ta med seg de ansatte til utlandet gir jubileet en ekstraordinær ramme og spesielle opplevelser. De ansatte blir kjent på en ny måte, og det skapes minner på tvers i bedriften. La kulturen og impulsene prege turen, len dere tilbake og nyt noen minneverdige dager. Ikke tenk på om bussene er forsinket eller om restaurantene er fulle – vi har ordnet alt for dere.

Forslag til reisemål for jubileumsturen:

Gjør noe morsomt og annerledes – vi har ideene

All oppmerksomhet bør bli rettet mot et stort jubileum. Men et jubileum er jo så mye mer enn bare en fest. Vi synes at morsomme og annerledes aktiviteter hører med til en slik begivenhet. Uansett hvor dere ender opp med å være har vi forslag til aktiviteter som kan gjennomføres. Hva med opplevelsen av å kjøre gokart i Praha eller hundeslede på Svalbard? Vi hjelper dere med å sette sammen den perfekte reisen for dere.

Vi hjelper dere med absolutt alt

For oss er det viktig at dere trives på tur. Opplegget skreddersys til din gruppe, slik at alle får en minneverdig opplevelse. I samarbeid med dere kommer vi med forslag og ideer til destinasjoner, aktiviteter, lokaler, underholdning og restauranter.  Og videre tar vi oss av alt fra planleggingen, organiseringen og gjennomføringen, slik at dere kan dra bekymringsfrie på jubileumsfesten!

Personvern og cookies