Oscar Aften

Moro og lærerik teambuilding

Nå kan du være en av stjernene!

Vi har vel alle sett Oscarutdelingen på fjernsynet. Nå får du sjansen til å være en av stjernene!

Arrangementet er lærerikt, underholdende samt et unikt forum for samarbeid og samhold. En Oscarsaften gir ordet teambuilding helt nye dimensjoner.

Roller, storyboard og effekter

Gjestene deles vi inn i grupper som alle får tildelt hver sitt videokamera og filmtema.  Gruppene får en arbeidstittel på sin film og en sjanger å forholde seg til.

Vår egen filmkjenner «Snuff Idles» har en gjennomgang av kamerabruk og viktige filmatiske trekk, før gruppene setter i gang med sin planlegging.

Det er helt avgjørende å utarbeide et storyboard, rollene må fordeles og den beste kameramannen må plukkes ut. Vi har kun 2-3 timer til disposisjon – og tiden, den går fort!

Selve innspillingen foregår der gruppen mener det skal gjøres og man står fritt til å anskaffe seg hjelpemidler og effekter. Fantasien setter grensene!

Det viktigste med filmen er innholdet, vi har med oss en profesjonell filmtekniker som tar seg av redigering og lydeffekter.

Oscarstatuer, glitter, glamour og glede

Om kvelden spiser gjestene sin velfortjente middag og praten går livlig om dagens opplevelser!

Brått rettes oppmerksomheten mot storskjermen. Kveldens konferansier ankommer hotellet! Han forteller om programmet og geleider oss gjennom middagen. Etter festmåltidet braker showet løs.

Selve Oscarsgallaen er i gang, filmene vises som seg hør og bør og en mengde priser vil bli delt ut i løpet av kvelden. I tillegg er det utradisjonell og estetisk live underholdning på scenen.

Glitter, glamour og glede med deg og dine kolleger i sentrum!

Personvern og cookies