Om Firmatur

Vår visjon har aldri vært å bli størst, men å alltid ha fornøyde kunder. Som følge av høy andel returnerende kunder og god pågang av nye forespørsler, har vi siden oppstarten vokst litt hvert år.

Vi skaper gode minner basert på dine behov og vår kompetanse

Firmatur ble grunnlagt juni 2010. Vår visjon har aldri vært å bli størst, men å alltid ha fornøyde kunder. Som følge av høy andel returnerende kunder og god pågang av nye forespørsler, har vi siden oppstarten vokst litt hvert år.

I 2017 fusjonerte vi med det veletablerte eventbyrået Frontpartner (2002), og vi består nå av 5 dedikerte prosjektledere med lang erfaring.

Vårt team

Vi organiserer din firmatur eller event i inn- eller utland fra A til Å, slik at du får en god opplevelse. Vi streber etter å finne den bortgjemte perlen eller opplevelsen som passer deg og dine kolleger best.

Veien til de gode opplevelsene

Kolibrien symboliserer fleksibiliteten, den kreative energien og reiselysten som vi i Firmatur kjenner igjen i oss selv.

Akkurat som oss, er også den eksotiske fuglen en intuitiv problemløser som evner å være kreativ i situasjoner der det trengs for å løse en oppgave. Firmatur har løst slike oppgaver for sine reisende kunder i over 13 år. Derfor fortjener kolibrien en plass i vår logo!

Ingen fugl kan fly som kolibrien. De kan fly forover, bakover og opp-ned!

Personvern og cookies