Innholdsrike kick-off

En investering i trivsel, glede og arbeidslyst

Et kick-off markerer en hendelse. Det kan være starten på et nytt prosjekt, nye ansatte, en bonusreise for gode prestasjoner eller en markering for det nye året. Vi i Firmatur har arrangert mange forskjellige kick-off, med ulike formål. La oss hjelpe deg med å arrangere den perfekte kick-offen!

"Firmatur er vår faste arrangør for firmaturer og kick-off

Vi er i bilbransjen, og naturlig nok har våre ønsker om aktivitet ofte inneholdt noe med motor.

Vi har vært i i Budapest og kjørte av alle morsomme ting TANKS. Det var rett og slett utrolig artig å styre de massive doningene på utallige tonn gjennom hindre og ut i vannkulpene. I tillegg til Budapest har vi blant annet også vært på Island og kjørt SuperJeep, i Vilnius på offroad safari, i Kroatia og kjørt vannjet og i Nice og kjørt veteranbiler til Monaco. Og mye mer.

Vi kan trygt anbefale Firmatur som arrangør!"

- Kjetil Hagestande | Adm. dir i Røhneselmer

Hva bør et kick-off inneholde?

Det er ingen fasit på hva et kick-off bør inneholde, men har man en målsetting med arrangementet er det mye lettere å finne de rette aktivitetene. Sjelden er en så stor del av bedriften samlet, og dermed bør man benytte muligheten til å ha en faglig samling som alle har nytte av. Samtidig gjør man noe sosialt og morsomt, slik at det skapes relasjoner på tvers i bedriften. Om du jobber i en stor bedrift vet kanskje ikke alle hvem hverandre er? Det finnes jo ingen bedre måte å bli kjent enn gjennom morsomme og utfordrende aktiviteter hvor samarbeid, spenning og latter står i fokus.

Hvor kan man ha et kick-off?

Å arrangere kick-off på et nytt sted, hvor man får andre impulser, kan ofte være fordelaktig. Sansene er mer mottakelig, man fokuserer på andre ting og engasjementet er på topp. Men det betyr ikke at man må ut av landet av den grunn. Ofte avgjør antall dager som er satt av til arrangementet hvor ferden går. Flere og flere bedrifter velger å sette av en hel langhelg til kick-off, slik at man både rekker alt det faglige og samtidig får hatt det morsomt og sosialt sammen. Da er mulighetene større for å kunne sette seg på flyet med nesen rettet mot en spennende destinasjon som har masse nytt å tilby.

Opplevelser som tidligere har blitt arrangert i forbindelse med kick-off:

Uansett type kick-off finner vi den beste løsningen

Uansett hva dere vil oppnå med deres kick-off, skal vi hjelpe dere med å planlegge en ordentlig markering av noe spennende som nettopp har startet, eller som kanskje akkurat er avsluttet. Vår jobb er å finne den beste foredragsholderen til den faglige samlingen, planlegge morsomme aktiviteter som skaper nye relasjoner, og arrangere en fest som kollegene dine sent vil glemme. Og om du har andre tanker rundt deres kick-off vil vi sammen finne de rette løsningene.

Vi samarbeider med deg

For at du skal kunne dra med lave skuldre på et minneverdig kick-off er vi veldig opptatt av en god dialog. Vi vil gjerne vite formålet med turen, hvilke ideer dere har og videre diskutere ulike løsninger. På denne måten har vi muligheten til å skreddersy arrangementet til akkurat din bedrift.

Personvern og cookies