Vintereventyr i arktisk paradis

Øygruppen er kjent som kontrastenes øy, og en firmatur til Svalbard er perfekt for deres neste eventyr! Her vil du oppleve råskap og eleganse i samme øyeblikk. Samtidig som du kjenner været tar tak i huden din ser man også et fantastisk landskap av urørt natur som få andre steder i verden kan tilby.

Arktisk klima og historie

Svalbard ligger midt mellom Fastlands-Norge og Nordpolen og byr på et friskt klima til sine besøkende. Det var under det 16. og 17. århundre øyene først ble tatt i bruk, og den gang var det en hvalfangstbase før det senere ble drevet gruvedrift utover på 1900-tallet. I dag er det kun to selskaper igjen på øya som danner det lille innbyggertallet i Longyearbyen.

Til tross for et lite samfunn med kun 2600 innbyggere har Svalbard nasjonaliteter som dekker omtrent 50 forskjellige land. Turister er alltid ønsket velkommen og øya er kjent for sin gjestfrihet og åpenhet.

Fantastiske naturopplevelser

Det er viktig å legge opp turen til de riktige månedene hvor man får så mye dagslys som mulig. Derfor anbefaler vi å reise i mars eller april, det er i denne perioden midnattssolen begynner å komme. Svalbard er kjent for sine fantastiske solnedganger og sitt særegne lys, spesielt på denne tiden av året.

Sensasjonelt dyreliv - isbjørnen er kongen på Svalbard

Befinner du deg på Svalbard er du også i territoriet til isbjørn og andre interessante sjøpattedyr, fugl og fiskearter. Svalbard er villmark og det harde klimaet gjør dyrelivet svært unikt og det er en stor opplevelse å kunne se de flotte dyrene.

Hvalsafari

Skal man til Svalbard anbefaler vi å oppleve naturen og dyrelivet fra havet. Hvalsafari er en av de beste aktivitetene man kan ha på programmet for å utforske øygruppene. Her får man en fantastisk tur og man kan oppleve forskjellige hvalarter, seler, delfiner, hvalross, kanskje til og med en isbjørn om den dukker opp.

“In this environment, I find things I didn’t realise I was looking for. The nature up here teaches you to bow your head and be humble”
- Olaf Storø, lokal kunstner bosatt i Longyearbyen

Strålende overnatting

Svalbard har flere muligheter for overnatting som byr på god standard og kvalitet. Det er viktig å ha et behagelig oppholdssted som tilbyr deilig frokost, senger og konferanserom for de som ønsker det.Er man på utkikk etter spektakulære naturopplevelser, norsk historie, samhold og uformelle omgivelser vil vi anbefale Svalbard til deres neste firmatur. Dette vil garantert være en spennende opplevelse å gjennomføre sammen med ditt team!

Ta kontakt for en hyggelig prat og uforpliktende tilbud.

Andre reisemål i Norge

Personvern og cookies