Blåtur på sitt beste

Vi skreddersyr deres blåtur

Skaper spenning og nysgjerrighet

En blåtur innebærer at deltakerne ikke vet hvor de skal, eller hva de begir seg ut på. Pakkelisten inneholder ofte elementer som absolutt ikke trengs, bare for å skape en større forvirring. Turen bidrar til mye nysgjerrighet, spenning og usikkerhet, men samtidig også mye glede og latter.

Vi i Firmatur hjelper deg gjerne med å skreddersy deres blåtur.

Hvor drar man på blåtur?

En blåtur kan inneholde mye forskjellig, og foregå hvor som helst. Kanskje du vil ta med dine ansatte på en flytur til et ukjent sted i utlandet? Eller er det mer rett for din bedrift å dra på et høyfjellshotell med masse lek og moro? Mulighetene er uendelige, og i fellesskap finner vi den perfekte destinasjonen.

La det ukjente bli en fordel

Vi mennesker foretrekker det trygge og kjente. Når vi begir oss ut på det ukjente søker vi kontakt med andre som er i samme situasjon. På denne måten kan det skapes relasjoner i din bedrift, som ikke hadde blitt til på kontoret. Å legge til rette for at de ansatte har et godt forhold kan være fordelaktig for bedriften på lang sikt.

En overraskelsestur for både deg og dine ansatte?

For oss er det viktig å planlegge en tur som passer alle, uansett forutsetningene. Derfor synes vi det er avgjørende å ha en god dialog med deg, slik at hele bedriften får den beste mulige opplevelsen. Om du som arrangør har lyst på en like morsom og uforutsigbar tur som de andre, tar vi gjerne på oss hele ansvaret av å planlegge turen etter deres ønsker.

Flotte opplevelser på blåturer:

Kos dere på tur mens vi fokuserer på det praktiske

En blåtur er en morsom og annerledes måte å arrangere kick-off, teambuilding, sommerfest, julebord og andre ting på. Forventningene er store, og det gir vil være en minnerik opplevelse for alle. Det eneste vi trenger å vite er hvor lenge dere vil være borte, budsjettet og om dere har noen spesifikke ønsker/behov. Resten tar vi oss av – booking av transport, restauranter, hotell, guide og aktiviteter.

Personvern og cookies