Ledersamling

Ledersamlinger skaper sterke relasjoner gjennom felles opplevelser

Vurderer dere å dra på ledersamling? Uansett budsjett og rammer kan vi i Firmatur hjelpe deg med planleggingen, organiseringen og gjennomføringen.

En ledersamling kan inneholde så mangt, men fellesnevneren er ofte økt kompetanse, gode diskusjoner, delt erfaring og mye engasjement. Den sosiale delen er vel så viktig som det faglige innholdet for å skape sterke relasjoner gjennom felles opplevelser.

En skreddersydd opplevelse

Om det er en tur til nabohotellet eller en utenlandsreise som passer best, finner vi ut i fellesskap. Uansett hvor mye man vil legge i en slik tur lager vi en detaljert og oversiktlig plan for hele reisen og aktiviteter. Transport, passende overnattingssted, faglig inspirasjon, sosiale aktiviteter og bordreservasjoner er selvfølgelig spesifisert og planlagt av oss. Vi hjelper deg med å ta de rette valgene for din bedrift.

Få mer ut av ledersamlingen med gode mål

For å sitte igjen med en gevinst av ledersamlingen er det viktig å ha et definert mål. Om man ikke vet hva man vil oppnå med turen kan det være vanskelig å finne rette foredragsholdere, aktiviteter og rett destinasjon. Det er en stor jobb å planlegge noe som både skal være relevant, produktivt og minneverdig. Vi vet hva som kreves for å gjennomføre en vellykket ledersamling, og derfor synes vi det er avgjørende å ha ditt mål i fokus slik at du får den best mulige opplevelsen.

La utenlandske impulser inspirere deg

En ledersamling i utlandet kan føre til økt inspirasjon, kreativitet og arbeidslyst. Man opplever ting som ikke er hverdagslig, og det kan påvirke resultatet av turen. At man møtes utenfor det sedvanlige styrerommet og i mer eksotiske rammer kan hjelpe med å bryte gamle tankemønstre og få nye ideer. Det ligger da til rette for debatt, samarbeid og kreative tanker. Firmatur er opptatt av at ingen grupper er like, og at opplegget derfor skreddersys dere.

Vi tar oss av alt det praktiske

For oss er det viktig at du kan dra på en ledersamling med senkede skuldre. Vi tar oss av logistikken og rammene rundt arrangementet slik at du kan få maksimalt utbytte. Opplegget må engasjere alle som deltar, og vår jobb er å sørge for nettopp dét.

Aktiviteter som passer godt til ledersamlinger

  • Snøscooter tur i Åre, Alta eller på Svalbard
  • Vinsmaking i Piemonte
  • Dykking med hvithai i Sør-Afrika
  • Regatta i Alicante

Noen av våre kunder har lagt vekt på dette i tilbakemeldingen

  • Veldig bra sammensetning av sentrale hoteller, gode restauranter og inkluderende aktiviteter
  • Skreddersydd program etter egne ønsker
  • Logistikken fungerer utmerket, tross mange mennesker på tur
  • Inspirerende møtelokaler
  • Dyktige guider
Personvern og cookies