Konferanser i inn- og utland

Den produktive konferansen alle vil huske

La oss gjennomføre deres konferanse

Å arrangere en konferanse krever både tid og planlegging. Vi i Firmatur har i mange år hjulpet bedrifter med å gjennomføre deres ønskede konferanser, og hjelper gjerne dere også. Vår lærdom er at når man gjør noe utover det dagligdagse, øker både inspirasjonen, kreativiteten og arbeidslysten.!

"Magi – det er det vi sammen skaper!

Firmatur gir oss akkurat det vi trenger. Eddie Øyen har ro, struktur, plan og en fantastisk gjennomføringsevne. Jeg har ikke et sekund bekymret meg for den tekniske gjennomføringen.

Firmatur gjør at jeg kan konsentrere meg om mine oppgaver. Herlig!

Tusen takk"

- Øystein Kjellsen | Varme og Bad

Hva er målet med konferansen?

For å kunne arrangere en vellykket konferanse må man sette seg noen mål for hva man vil oppnå. Hva skal utbyttet for deltakerne være? Skal det være en interaksjon mellom foredragsholder og deltakerne, eller skal det være enveiskommunikasjon? Konferansen kan både bestå av faglig påfyll, men også mer administrative temaer. Det er dere som vet hva dere vil oppnå, mens vi hjelper dere på veien til å gjennomføre en engasjerende konferanse.

Sosiale aktiviteter kan føre til økt engasjement

En konferanse i godt kjente lokaler uten noen form for forandring kan mange oppfatte som hverdagslig. Å gjøre noe sosialt og hyggelig kombinert med konferansen kan føre til økt motivasjon og engasjement. Ved å utføre ulike aktiviteter må deltakerne kommunisere og samarbeide på en helt annen måte enn normalt. Sammen skaper de morsomme minner, nye bekjentskap og mye latter.

Elektronisk håndtering av deltakere

Vi har systemer for elektronisk håndtering av deltakere. Dette dekker alt fra påmelding, betaling, kommunikasjon via SMS, app for å skanne QR-kode og håndtering av tilbakemeldinger.

Vurdert konferanse i utlandet?

Om man velger å legge konferansen til utlandet har man muligheten til å la seg påvirke av andre kulturer, tankesett og miljøer. Et bedriftsbesøk til en lignende bedrift i utlandet kan være med på å utvide horisonten og se nye muligheter. Hyggelige middager, nye impulser, morsomme opplevelser og faglig påfyll bidrar til at deltakerne blir kjent på en ny måte.

Vi booker alt til konferansen for dere

Uansett hvilken type konferanse dere måtte ønske, tar vi oss av å finne rett lokasjon og booke alt dere måtte trenge. Dere slipper å gå gatelangs for å finne en restaurant som alle er tilfreds med, for vi har ordnet alt på forhånd. Alt skal ligge til rette for at akkurat din gruppe får en minnerik og opplevelsesfylt, men samtidig også en faglig inspirerende konferanse. Vi skreddersyr opplegget til dere, slik at dere kan dra på tur uten noen bekymringer.

Personvern og cookies