Uforglemmelige julebord

Det tradisjonelle julebordet

En gammel og sterk tradisjon

Julebord er en gammel tradisjon som det fortsatt holdes liv i, men mange velger å gjøre litt mer ut av det enn hva som var vanlig før. Vi i Firmatur har arrangert både kvelder, helgeopphold og utenlandsturer som julebord, og vi finner gjerne den beste løsningen for din bedrift. Kanskje du vil gjøre litt ekstra stas på dine kolleger etter et år med god innsats?

"Vi i HI-BYGG har benyttet oss av Firmatur ved flere anledninger.

Vi valgte å reise til Tallinn for å feire årets julebord, og det er vi svært glade for! Opplevelsene ble mange og minnene gode; den sjarmerende gamlebyen med det spennende julemarkedet og de livlige restaurantene som serverte nydelig mat. For ikke å glemme hotellet og fasilitetene der. Og ikke minst gourmet rebusløpet! Rett og slett en kjempeflott feiring av årets julebord!

Vi kan anbefale Firmatur på det varmeste, og Tallinn som et flott reisemål for julebord i utlandet."

Avslutt året med et julebord i utlandet

Å legge julebordet til en storby trenger ikke å være en stor ekstra kostnad. Restaurantene og hotellene er som oftest rimeligere i utlandet, og selve julebordet trenger ikke å være like påkostet da turen i seg selv overgår forventningene. Sammen får dere opplevd en ny kultur, en ny by og kanskje et helt nytt land.

Kun fantasien som setter grenser for julebordet

Det er ingen fasit på hva et julebord skal inneholde, og det er en tanke vi liker å jobbe etter. Vi er gjerne kreative for din bedrift, og finner på spennende og annerledes løsninger. I fellesskap finner vi ut hva deres ønsker er. Tenk å sitte i en eksklusiv lavvo med bål, langbord og dine kollegene i finstasen ved siden av deg. Kanskje kombinert med en intimkonsert eller spennende underholdning? Valgene er uendelige, og vår jobb er å få til det beste og mest minnerike julebordet etter deres budsjett.

Populære reisemål for julebordet

Gjør noe annerledes – arranger julebordet som en blåtur

Kanskje du i år vil overraske dine ansatte og lage hele julebordet som en blåtur? Da vet de ikke hva de skal, eller hva turen inneholder. Det eneste de vet er hva de må ha med seg, og hvor lenge dere skal være borte. Det er en morsom og spennende måte å arrangere julebordet på, og det skaper mye nysgjerrighet og spenning. Uansett om julebordet bare er en dag, eller en langweekend hjelper vi deg med å sette sammen det perfekte programmet for dere. Alt fra transport, overnattingssteder, restauranter, spennende aktiviteter og underholdning er planlagt og booket av oss. Les mer om blåtur her.

Alt er tilpasset din bedrift

Det viktigste for oss er at dere får et uforglemmelig julebord. Eventuelle aktiviteter er noe alle skal kunne være med på, uansett alder og interesser. For at vi skal få til et opplegg som passer enhver er det viktig med god kommunikasjon mellom oss i Firmatur og din bedrift. Vi planlegger og organiserer alt, så legg igjen alle bekymringene og stress på vårt kontor, og kos dere på julebordet.

Personvern og cookies