Studietur

Inspirerende og lærerike studieturer må feires!

Studieturene som fortsetter å gi

En vellykket studietur er både spennende, lærerik og inspirerende. Du skal sitte igjen med ny kunnskap, økt forståelse og en større bredde innenfor ditt fagfelt. Turen skal gi deg og dine kolleger en større verdi, og det er vi opptatt av at blir gjort på en fengende måte. Vi i Firmatur hjelper deg gjerne med å arrangere en studietur som vekker oppmerksomhet og engasjement.

"Me har nytta Firmatur ved fleire høve.

Studieturene er vorte skreddarsydd kring eigne ynskjer med svært så vellukka resultat.

Nettverk og gode kontaktar syte for oppfølging og ei turoppleving ein ikkje ville klart på eiga hand.

Firmatur er absolutt å anbefale!"

- Norconsult | Bergen / Sogndal / Årdal

Se case og programforslag på en studietur

Vår kunde ønsket å reise på studietur med tema teknologi og innovasjon. Les hvorfor de valgte å reise til Beograd, og se nærmere beskrivelse av studieturen.

En studietur skal være givende

Flere forbinder en studietur med mindre interessante foredragsholdere, fulle dager, mye teori og kanskje ikke det største utbyttet. Vi i Firmatur mener at hvis man først skal investere i en studietur, men det gjøres interessant, engasjerende, men også relevant. Man må vite hva målet med turen er, og deretter må man være kritisk til de ulike faglige aktivitetene man vil gjøre.

Legge studieturen til utlandet?

Vårt næringsliv har blitt mer internasjonalt. Hvorfor ikke legge studieturen til utlandet for å kunne lære mer om fagfeltet på en helt ny måte? Kanskje dere får helt nye synsvinkler på en ellers nokså standard arbeidsoppgave? Vi tror at nye kulturer, impulser, tanker og arenaer hjelper på engasjement, vilje og motivasjon. I tillegg tror vi at vi har mye å lære av andre land, både med tanke på deres kunnskaper og deres egenutviklede prosesser.

Vi skreddersyr programmet etter deres ønsker

Vi tar gjerne på oss oppgaven med å skreddersy turen etter deres ønsker og budsjett. Firmatur står for booking av foredragsholdere, hotellopphold, restauranter, kurs, transport og steder som vil være spennende og relevant å besøke. Og kanskje dere har lyst til å gjøre noe hyggelig og morsomt på turen? Vi kjenner til mange aktiviteter rundt omkring i hele verden, både kjente attraksjoner og skjulte perler. Selv om det er en studietur er det jo lov til å kose seg litt også.

Noen tidligere studieturer vi har arrangert:

  • Krakow med foredrag av arkitekten Krzysztof Ingarden og omvisning på hans prosjekter Krakow Arena og Malopolska Garden of Art.
  • Helsinki med besøk på KONE samt foredrag og omvisning på Jätkäsaari prosjektet.
  • Tallinn med besøk og presentasjon av Kultuurikatel (Bygg & Brann) samt omvisning og foredrag rundt byens arbeid med arealplanlegging (Vei, Landskap & Arealplan).
  • Praha med besøk på Skoda fabrikken, gjennomgang av produksjonslinjer

Dra på tur med senkede skuldre

Når vi arrangerer turer fokuserer vi på at dere skal føle at turen var nyttig og meningsfull. Det er også viktig for oss at dere har muligheten til å fokusere og være til stede under de faglige arrangementene. Derfor skal ikke dere sitte og uroe dere for om bussen kommer, eller om det er plass til alle under middagen – slike ting tar vi oss av. Så la alle bekymringene ligge igjen på vårt kontor, mens dere bare nyter turen.

Personvern og cookies