Dykk med hvithai, ha vinsmaking i Stellenbosh, stå på toppen av Table Mountain og besøk en township

En firmatur til Cape Town vil vil med all sannsynlighet havne på toppen av listen over de flotteste firmaturer noensinne.

Sør-Afrika og Cape Town har så utrolig mye å by på innen korte avstander. Ved flere anledninger er byen kåret til verdens vakreste by, der den ligger ved sjøen med det majestetiske Table Mountain ruvende bak seg

Severdigheter i Cape Town omegn

Waterfront er Cape Towns trivelige havneområde. Her kan du enkelt bruke en dag med å hygge deg på restaurantene og cafeene, eller shoppe i butikker og se på markedet. Like i nærheten kan du spille en runde golf, eller ta noen timer på stranden i trendy Camps Bay. Vil du opp i høyden tar du kabelbanen til toppen av Table Mountain, eller er du tøff nok kan du ta et dykk med hvithaier. Liker du natur og vil på safari, eller vin og vil besøke vingårder, er alt innen rekkevidde fra Cape Town.

En firmatur eller gruppereise til Cape Town på fire dager vil føles som en drøy uke, og du vil antakeligvis ikke ha lyst til å sove et eneste sekund!

Like utenfor Cape Town ligger øya, Robben Island, og det var her Nelson Mandela tilbrakte 18 av sine 27 år i fengsel. Table Mountain er selve varemerke til Cape Town, og like i nærheten finner man også Lions Head, Signal Hill og de tolv apostlene. Ved en tur til Kapp Det Gode Håp, kjent som det sørligste punktet i Afrika, får man også se pingvinene på Boulders Beach. Den sjarmerende byen og vindistriktet Stellenbosh, er absolutt å anbefale ved deres firmatur til Cape Town og Sør-Afrika!

Spennende aktiviteter i Cape Town

Firmaturen til Cape Town kan by på mange svært interessante guidede utflukter, blant annet en guidet Township tur like utenfor sentrum. Hva med å holde firmaets golfmesterskap på hjemmebanen til Ernie Eels? En utflukt til Stellenbosh for vinsmaking på en av de flotte vingårdene og et besøk på Table Mountain er obligatorisk. Man kan gjøre så mye; havfiske, safari og dykking med hvithai, eller rett og slett bare ha tid på egenhånd for å nyte livet i Cape Town.

Vårt innsidetips for firmaturen til Cape Town

Få med deg en solnedgang fra Signal Hill. Det er en magisk opplevelse som vil garantert blir husket!

Populære reisemål

Personvern og cookies