Alltid fornøyde kunder

Alle er like viktige!

Vi er svært stolte over å kunne presentere et lite utvalg av våre mange kundeuttalelser. Her er en blanding av små og store selskaper, men de har én fellesnevner – de er alle like viktige for oss!

 

Vår visjon har aldri vært å bli størst – men å alltid ha fornøyde kunder!

Bilde av Kirsti E. Armann fra Revisorgruppen AS

Kirsti E. Armann

Daglig leder

Revisorgruppen AS

Revisorgruppens Fagkonferanse gikk til Castelldefels utenfor Barcelona. Vi ønsket å kombinere hyggelig samvær og gode måltider med kolleger fra hele Norge samtidig som vi hadde noen effektive kursdager.

Firmatur hadde laget et flott sammensatt program som gikk hånd i hanske med vårt faglige program. Firmaturs lokale svenske representanter sørget for å ivareta våre ønsker på alle måter og gjorde oppholdet til en suksess fra start til slutt når det gjaldt hotellet og konferansefasiliteter,  matopplevelser og «overraskelser».

Tilbakemeldinger oppsummerer det veldig godt; «Hvorfor kan vi ikke bare komme tilbake hit neste gang? Det er helt unødvendig å finne på noe nytt».

Stor takk til dere som var med å skape gode minner og opplevelser for oss 150 Rg’ere.

Bilde av Unni Jensen fra Jobzone Norge AS

Unni Jensen

Adm. sekretær

Jobzone Norge AS

Vi i Jobzone vil takke Firmatur AS for en fantastisk flott gjennomført helg i Stresa.

Samtlige 160 personer sitter igjen med inntrykk og opplevelser for livet! Opplevelser vi ikke ville hatt dersom dere ikke hadde kommet med gode forslag til arrangementet.

Dette har virkelig vært et arrangement verdig vårt tema, «KONGER og DRONNINGER», for det er akkurat slik vi har følt oss.

Tusen takk for at dere gjorde vårt opphold i Stresa uforglemmelig – og takk for en svært god gjennomføring.

Dere har virkelig overgått alt vi hadde av forventninger!

Vi vil anbefale Firmatur AS på det varmeste!

Bilde av Jon Ove Lomheim fra Norconsult

Jon Ove Lomheim

Kontorleiar

Norconsult

Me har nytta Firmatur AS ved fleire høve. Produkta er vorte skreddarsydd kring eigne ynskjer med svært så vellukka resultat.

Nettverk og gode kontaktar syte for oppfølging og ei turoppleving ein ikkje ville klart på eiga hand.

Firmatur AS er absolutt å anbefale.

Norconsult
Bergen / Sogndal / Årdal

Bilde av Nora Brinck fra Advokatfirmaet Grette DA

Nora Brinck

Advokatassistent DNA

Advokatfirmaet Grette DA

Grettes firmatur til Paris i september ble en ubetinget suksess fra start til slutt. Firmatur AS la opp til et morsomt og spennende program som bl.a. inkluderte rebusløp med 2CV’er rundt om i Paris og et fantastisk middagscruise på Seinen.

Logistikken rundt forflytning, innkvartering og bespisning av 80 personer gikk sømløst. Nydelig mat og drikke på minneverdige restauranter og dyktige guider gjorde totalopplevelsen til en av de store.

Vi kan anbefale Firmatur AS!

Bilde av Erik Mørland fra Odden Butikksenter

Erik Mørland

Daglig leder

Odden Butikksenter

Odden Butikksenter i Grimstad, arrangerer hvert år sine markedsmøter i utlandet. De 6 siste sesongene, har vi benyttet oss av Firmatur AS. De har oppfylt våre ønsker på en utrolig god og profesjonell måte.

De har ved alle 6 destinasjonene, Vilnius, Marbella, Barcelona, Tallinn, Edinburgh og Parma, satt sammen et ekstremt bra program for oss med sentrale hoteller, gode restauranter og inkluderende aktiviteter. Tilbakemeldingene fra deltagerne er de beste vi noen gang har fått.

Firmatur AS kan anbefales på det sterkeste!