Den perfekte belønningsturen

Belønningstur

Hardt arbeid skal lønne seg!

En belønningstur, eller incentivtur som det også kalles, handler om å motivere og belønne sine ansatte. Kanskje man har jobbet mot et bestemt mål og endelig har nådd det? Eller har det vært salgskonkurranse hvor en slik type tur var gulroten? Det er mange grunner til å skulle arrangere en incentivtur, og det er alltid like hyggelig som ansatt å bli satt pris på. Vi i Firmatur hjelper deg gjerne med å skreddersy en reise til dine kolleger, slik at dere får en uforglemmelig tur med mange gode minner.

Incentivtur til utlandet

En incentivtur kan være alt fra en sprakende skitur på de vakreste toppene i Nord-Norge til en oppdagelsesferd på safari i Afrika. Det er bare fantasien som setter grenser. Hvor fantastisk hadde det ikke vært å opplevd en spennende kultur, med spektakulære opplevelser, nye smaker og verdifulle minner sammen? En slik tur vil både styrke relasjonene i bedriften, og det vil øke motivasjonen til å oppnå målene en gang til.

Et innholdsrikt program er nødvendig

Samarbeid og spenning bør stå sentralt gjennom de ulike aktivitetene, men samtidig synes vi det er viktig at latteren sitter løst. Ved hjelp av god kommunikasjon kommer vi med forslag til ulike destinasjoner og aktiviteter som skal passe dere. Vi er opptatt av å tilrettelegge slik at alle skal ha en fin reise, på tross av ulik alder og interesser.

Fine reisemål for en incentivtur:

Opplevelser du husker resten av livet

Tenk deg at deres valgte destinasjon ble Barcelona. Plutselig står du midt i byen og lærer å lage ekte paella av en innfødt spanjol på hans kjøkken. Det hadde vært en opplevelse for livet hvor du fikk lært mye nytt, samtidig som du hadde hatt det morsomt med dine kolleger. Eller ville dere heller dratt til Sør-Afrika og vært på safari og opplevd dyreriket der? Om gruppa er glad i å teste grenser og få adrenalinet til å pumpe, har vi enda et forslag; tenk å dykke med en hvithai på 6 meter og 2 tonn, hvor alt som skiller dere fra de glupske kjevene er noen stålrør. Slike opplevelser skaper bånd som ingen pengebonus noen sinne kan.

Vi hjelper dere med absolutt alt

Vi hjelper dere med alt det praktiske før reisen – både planleggingen, organiseringen og gjennomføringen. Vi booker hele turen på forhånd om det er ønskelig, både bordbestillinger, transport og overnatting. Vårt mål er at dere skal få en uforglemmelig reiser, hvor dere slipper å stresse over de praktiske tingene. Dere skal kunne dra på en morsom, lærerik og avslappende tur, mens dere forlater alt arbeidet på vårt kontor.

Personvern og cookies