Hundesledetur og isgrotting

Teambuilding på Svalbard

Opplev mektig natur og kjør sledehunder kjent fra NRK-serien “Livet er Svalbard”.

Mystiske, eksotiske og vakre Svalbard. Her står vi ovenfor ren og rå natur. Hvem du er og hva du gjør er uvesentlig. Her er alle likestilt og man må samarbeide for å nå målene.

Hundespann krever kommunikasjon og samarbeid

På denne teambuilding utflukten blir vi blir hentet på hotellet, og turen går deretter innom naustet i sjøområdet for å få utlevert klær og støvler for turen. Vi kjører ut til hundegården som ligger på grensen til det scooterfrie område 12 km utenfor Longyearbyen. Denne dagen vil bringe en mektig natur- og hundesledeopplevelse sammen med sledehunder kjent fra NRK-serien ”Livet er Svalbard”.

Isgrotting

Vi kjører to og to, og skiftes til å kjøre med seks hunder og får en hel dag fylt med eventyr. Vi stopper ved den vakre isgrotten i Scott-Turner breen, og her utforsker vi isgrotten mens hundene hviler seg. Isgrotten er om sommeren en brusende smeltevanns elv og vi vil se hvordan vannet har skåret seg gjennom og skapt fine formasjoner i den flere tusen år gamle isen. Hundene har hvilt seg og det går fort nedoverbakke det siste stykket tilbake til hundegården.

Ta kontakt for en hyggelig prat og uforpliktende tilbud på firmatur til Svalbard.

Personvern og cookies