Paella kokkekurs - en kick-off som virkelig smaker

En kick-off som virkelig smaker

Hvem fokuserer på å lage den optimale Paella, og hvem synes det er mest interessant med Sangria og sol?

Dette er en flott aktivitet som er både samlende, lærerik, smakfull, trivelig og konkurrerende. Den foregår på en av pirene ved Olympic Harbor i Barcelona.

Når vi ankommer er bordene dekket, og småretter og kald Sangria setter stemningen umiddelbart. Vi hever glassene, ønsker hverandre lykke til med kokkeleringen.

En deilig lunsj i vakre Barcelona!

Vi deler oss så inn i flere mindre lag og samler oss rundt bordene. Sjefskokken går nøye igjennom og forklarer hva man skal gjøre og i hvilken rekkefølge for å få den optimale Paella. Etter en halvtimes tid med hektisk, møysommelig matlaging skal vinneren kåres. Stemningen er til å ta og føle på når vinnerlaget slipper gleden løs. At det var så artig å vinne en kokkekonkurranse hadde ingen trodd.

Vi setter oss til bords for å spise lunsj, og Paellaen vi har laget må selvfølgelig smakes på. Sangriaen har tydeligvis fått ben å gå på. Godt det er mer der den kom fra. Etter lunsj er Olympic Harbor et fint utgangspunkt for å utforske Barcelona på egenhånd. Man kan spasere på bystranden bort til havnen og starten på hovedgaten, Las Ramblas.

Personvern og cookies