Spesialist på firmaturer og eventer for næringslivet

- alltid fornøyde kunder -

Få det maksimale ut av arrangementet

Vi spesialiserer oss på skreddersydde firmaturer og eventer for næringslivet i inn- og utland. Vårt fokus er å få det maksimale arrangementet ut i fra de rammene som foreligger.

Les mer om våre tjenester, og ta kontakt for en hyggelig og inspirerende prat. Vi lager gjerne et uforpliktende forslag på ditt neste arrangement.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Blåtur

En blåtur innebærer at deltakerne ikke vet hvor de skal, eller hva de begir seg ut på. Pakkelisten inneholder ofte elementer som absolutt ikke trengs, bare for å skape en større forvirring. Turen bidrar til mye nysgjerrighet, spenning og usikkerhet, men samtidig også mye glede og latter. Vi i Firmatur hjelper deg gjerne med å skreddersy deres blåtur.

Les mer om blåtur.

Ledersamling

Vurderer dere å dra på ledersamling? Uansett budsjett og rammer kan vi i Firmatur hjelpe deg med planleggingen, organiseringen og gjennomføringen.

En ledersamling kan inneholde så mangt, men fellesnevneren er ofte økt kompetanse, gode diskusjoner, delt erfaring og mye engasjement. Den sosiale delen er vel så viktig som det faglige innholdet for å skape sterke relasjoner gjennom felles opplevelser.

Les mer om ledersamling.

Kick-off

Et kick-off markerer en hendelse. Det kan være starten på et nytt prosjekt, nye ansatte, en bonusreise for gode prestasjoner, en markering for det nye året, og mye mer. Vi i Firmatur har arrangert mange forskjellige kick-off, med ulike formål, og vil gjerne hjelpe deg med å arrangere den perfekte kick-offen!

Les mer om kick-off.

Jubileum

Det finnes mange grunner til å skulle feire eller dra på tur med bedriften, men når et jubileum nærmer seg er det ingen grunn til å spare på kruttet. Et jubileum inneholder overraskelser, taler, underholdning og en storartet festkveld. Vi i Firmatur har arrangert flere jubileum, både i Norge og utlandet, og hjelper gjerne også din bedrift.

Les mer om jubileum.

Sommerfest

Et av høydepunktene mange ser frem til i løpet av året er sommerfesten. Man kan inkludere både kunder, leverandører og ansatte. Det skapes relasjoner på en annen plattform, og rundt løsere omgivelser. Uansett om dere er en stor eller liten bedrift er det mye som må planlegges i forkant av en slik begivenhet, og det hjelper vi i Firmatur dere gjerne med.

Les mer om sommerfest.

Julebord

Julebord er en gammel tradisjon som det fortsatt holdes liv i, men mange velger å gjøre litt mer ut av det enn hva som var vanlig før. Vi i Firmatur har arrangert både kvelder, helgeopphold og utenlandsturer som julebord, og vi finner gjerne den beste løsningen for din bedrift. Kanskje du vil gjøre litt ekstra stas på dine kolleger etter et år med god innsats?

Les mer om julebord.

Incentiv- og belønningstur

En belønningstur, eller incentivtur som det også kalles, handler om å motivere og belønne sine ansatte. Kanskje man har jobbet mot et bestemt mål og endelig har nådd det? Eller har det vært salgskonkurranse hvor en slik type tur var gulroten?

Les mer om incentiv- og belønningstur.

Studietur

En vellykket studietur er både spennende, lærerik og inspirerende. Du skal sitte igjen med ny kunnskap, økt forståelse og en større bredde innenfor ditt fagfelt. Turen skal gi deg og dine kolleger en større verdi, og det er vi opptatt av at blir gjort på en fengende måte. Vi i Firmatur hjelper deg gjerne med å arrangere en studietur som vekker oppmerksomhet og engasjement.

Les mer om studietur.

Konferanse

Å arrangere en konferanse krever både tid og planlegging. Vi i Firmatur har i mange år hjulpet bedrifter med å gjennomføre deres ønskede konferanser, og hjelper gjerne dere også. Vår lærdom er at når man gjør noe utover det dagligdagse, øker både inspirasjonen, kreativiteten og arbeidslysten.

Les mer om konferanse.

Event

Et event er en fellesbetegnelse for ulike arrangementer. Det kan være et mindre event for ansatte, eller et større for både kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere. Uansett hva anledningen er, vil målet være det samme – nemlig at alle som er med sitter igjen med en fin opplevelse og gode minner. Vi i Firmatur har arrangert eventer i Norge og i utlandet, av forskjellige størrelser og i mange ulike omgivelser.

Les mer om event.