Sommerfest skaper sterke relasjoner

Vi hjelper deg med å planlegge en vellykket sommerfest

Et av høydepunktene mange ser frem til i løpet av året er sommerfesten. Man kan inkludere både kunder, leverandører og ansatte. Det skapes relasjoner på en annen plattform, og rundt løsere omgivelser. Uansett om dere er en stor eller liten bedrift er det mye som må planlegges i forkant av en slik begivenhet, og det hjelper vi i Firmatur dere gjerne med.

Vi skreddersyr til deg

En sommerfest kan arrangeres på mange ulike måter. Noen vil kanskje ha festen i utlandet, mens andre ønsker å være i Norge, som er et land med mye å by på. Vi har planlagt mange sommerfester i forskjellige former, og vi er opptatt av å få til det beste etter ditt budsjett. Om det er ønskelig med overnatting finner vi det rette stedet, enten det er på hotell, en herskapelig gård, i en båt, eller i et fyrtårn.

Gjør ekstra stas på dine ansatte

Å arrangere en sommerfest i utlandet gjør det hele litt mer eksklusivt og minneverdig, og det er en hyggelig måte å sette pris på sine ansatte. Når man omgår kolleger i andre omgivelser enn hva man gjør i hverdagen fører det til at man skaper nye relasjoner på andre arenaer. En sommerfest skal takke de ansatte, samtidig som det legger et grunnlag for et nytt halvår med mange morsomme og utfordrende oppgaver på arbeidsplassen.

Spennende lokasjoner

Firmatur har flere års erfaring med å finne de rette lokasjonene for ulike grupper. Sammen finner vi ut om det er rett å være i en herskapelig hage, villa, på landet eller på vannet. Det viktigste for oss er at det blir en sommerfest som er rett for din bedrift. Hvis det er ønskelig står vi også for planleggingen og organiseringen av ulike aktiviteter før den store festen. Aktiviteter kan være alt fra hvalsafari med rib til en enkel beat for beat-variant i lukkede lokaler.

Unngå stresset, la sommerfesten være morsom for alle

La alle bekymringer blir igjen på vårt kontor, mens du nyter sommerfesten. Selv om vi ikke kan bestille sol til hver eneste begivenhet, lover vi deg at alle, uansett alder og interesser, får en uforglemmelig fest!

Personvern og cookies