Oslo er urban, kulturell og full av opplevelser

Oslo er en liten urban storby

Visste du at Oslo er kåret av Lonely Planet til å være topp 10 byer å besøke i verden? Dette vil kanskje en nordmann ta med en klype salt, men det forteller i alle fall at vår lille hovedstad er urban og kulturell.

Oslo er i rask endring, og bugner av nye nabolag med spennende samtidsarkitektur som endrer byens ansikt og sprer energi til byens scener for mat, drikke, mote, kunst og musikk. Parallelt med store byggeprosjekter som Barcode, spirer innovasjonen på gateplan, og byens kokker, musikere og designere får vist seg frem på stadig flere arenaer.

Urban, kulturell og full av opplevelser

Kulturlivet blomstrer som aldri før, og lokale talenter boltrer seg året rundt på hippe gallerier og klubbscener. Oslos restauranttilbud er mangfoldig, og nye restauranter åpner stadig vekk. Naturlige råvarer og høy kvalitet er også stikkord blant byens bartendere og baristaer, og byens cocktail- og kaffebarer får stadig internasjonal oppmerksomhet.

Ett utall av aktiviteter, møterom, særegne eventlokaler og nærhet til både skog og sjø gjør at Oslo passer perfekt til ale typer firmaarrangement; være seg f.eks. en incentivetur, sommerfest, konferanse eller kick-off.

Andre reisemål i Norge

Se alle aktiviteter
Personvern og cookies