Geilo - For de som ønsker en aktiv firmatur

Geilo er en fantastisk destinasjon som kan tilby vakker natur og aktiviteter i massevis

Med sin flotte beliggenhet 800 meter over havet midt mellom Oslo og Bergen, er det ypperlig å reise på firmatur til Geilo. Her finnes et stort utvalg av morsomme aktiviteter og flott natur å boltre seg i.

Geilo ble i 2016 tildelt Merket for Bærekraftig Reisemål, og er lett tilgjengelig fra øst og vest via Bergensbanen – en av Norges vakreste togturer.

Vintertur til Geilo

Geilo har et imponerende alpinanlegg som er veldig populært og det passer både nybegynnere og erfarne alpinister. Med hele 46 nedfarter og store bakker er det enkelt å arrangere bedriftsinterne konkurranser på storslalåm med både speaker og musikk, bål og god mat i målområdet for publikum.

Geilo på vinteren byr på et stort utvalg andre aktiviteter også, slik som kanefart, snøkiting, isfiske, snøscooter safari, hundespann og kjøring av biler på isen.

På Geilo kan man enkelt finne sin nye favorittaktivitet

Geilo og Hallingdal er vakkert året rundt. På sommerhalvåret finnes det rikelig med stier til fots og sykkel, mulighet for kano og kajakk, Zipline, gokart og rally.

Er det ønskelig å gjennomføre teambuilding kan vi anbefale ulike konkurranser, besøk til klatrepark og matkurs.

Frister det med en actionfylt aktivitet vil rafting ned Numedalslågen være en innholdsrik tur for de som søker fart og spenning. Elva er en av de best egnede for rafting i hele Europa og her kan man enkelt få nivået tilpasset det som passer ditt team best.

Rallarvegen til Flåm

Geilo er et flott utgangspunkt for å sykle Rallarvegen. Turen gir deg en av Norges vakreste sykkelveier med stier langs dype dalsøkk og opp til vakre høyfjellsområder.

En god løsning for den middels spreke gruppen kan være å ta toget til Finse for å og sykle derfra til Flåm (totalt 52km). Her kan vi love deg at en kald og leskende drikk på Ægir Bryggeri vil smake godt etterpå.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud til Geilo!

Andre reisemål i Norge

Personvern og cookies