Bli forført av denne vakre storbyen og de verdenskjente severdighetene

Paris er vakker og romantisk

Paris er en av verdens vakreste og mest romantiske byer. Nyt utsikten fra Sacre Cour og gå rundt i de trange gatene med de mange kunstbutikkene i Montmartre, unn deg et glass Champagne når du står på toppen av Eiffeltårnet, opplev en forestilling på legendariske Moulin Rouge eller nyt synet av Notre Dame mens du vandrer langs Seinen.

En firmatur til Paris byr på mye og gir uforglemmelige minner.

Paris sine verdenskjente severdigheter

Få byer har så mange kjente og storslåtte severdigheter som det Paris har å by på. Dersom målet med firmaturen er å se mest mulig, fylles dagene enkelt fra morgen til kveld. Følg Champs-Élysées opp til Triumfbuen, ta de mange trappene opp i det 300m høye Eiffeltårnet, bli med på en guidet tur i Louvre, ta en ettermiddagsvandring i Latinokvarteret avsluttet med et besøk i Notre Dame.

Paris er mekka for shopping

I denne levende byen finner du noe av det beste Europa har å by på av shopping muligheter. Her får du det nyeste nye på kjøpesenteret Galleries Lafayette og det eldste av det gamle på verdens største loppemarked, Les Puces de Vanves. La deg beruse av storbyens energi i den vakre parken mellom Champs-Élysées og storslåtte Louvre før du beundrer verdens mest kjente maleri, Mona Lisa, av Leonardo da Vinci.

Ypperlig restaurant- og uteliv i Paris

Få byer i verden er belønnet med flere stjerner i Michelin guiden enn Paris, og franskmennene er stolte av å ha oppfunnet Haute Cuisine. Som et av verdens fremste vinland i tillegg, ligger alt til rette for gastronomiske opplevelser dersom man ønsker det.

De trange gatene i Latinokvarteret like ved Notre Dame er full av restauranter, barer og puber, og blir regnet som et av de livligste områdene på kveld- og nattestid. Stilfulle Alcazar er en god restaurant, og baren Mezzanine i andre etasje er en av de mest populære i Paris. Det kan være en god idé å legge firmaturens avslutningsmiddag her.

Paris har godt utvalg i aktiviteter

Dersom man ønsker å utforske Paris på en verdig måte er ingenting mer naturlig enn å ha en guidet sightseeing i Pariserbilen 2CV. Vi bestemmer ruten selv og sier i fra når vi vil sjåføren skal stoppe så vi kan fylle på Champagneglassene og ta bilder.

Frister det med en litt mer krevende aktivitet, kan man bistå Kommisæren i Paris med en politietterforskningfor å oppklare et tyveri av en sjelden statue. Denne er antakeligvis gjemt under en av husbåtene på Seinen. En firmatur til Paris blir med andre ord ikke kjedelig, for det er mye å velge mellom for enhver smak. Hva med rett og slett ha en vinsmaking eller et kokkekurs?

Vårt innsidetips for din firmatur til Paris

Prøv en lunsj på den legendariske fransk/bastiske restauranten Chez L’Ami Jean ved Rue Malar 27. Bare prøv.

Populære reisemål

Personvern og cookies