Det ultimate reisemålet for mange firmaturer

Las Vegas. Very much alive!

Las Vegas er en av verdens mest populære og omtalte byer, og et perfekt reisemål for mange firmaturer. Las Vegas er myteomspunnet, mystisk og ”very much alive!”. Det er en by som mange bare må dra til en eller annen gang i livet.

Hovedgaten ”The Strip” er lang og velkjent. Her bugner av neonlys, landemerker og kjente steder fra store filmer, musikkvideoer og tv program. Når man går langs promenaden ved Bellagio og hører byens larm mens man ser det spektakulære fonteneshowet føler man seg høyst levende.

Severdigheter i Las Vegas

Las Vegas er nærmest en eneste stor severdighet. En kunstig by i en ørken, full av kjente bygg som Luxor, MGM Grand, Mirage, Bellagio, Eiffeltårnet, Triumfbuen foran Venetian, Caesars Palace, Mandalay Bay, Palazzo og Stratosphere for å nevne noen. I utkanten av Las Vegas finnes spektakulære Grand Canyon nasjonalpark med sine imponerende erosjoner. Hoover Dam er en av de mest kjente dam-anlegg i USA og er et prakteksemplar av ingeniørkunst.

Shopping i Las Vegas

Las Vegas er på høyde med de aller største byene hva angår shopping muligheter. Her finner du store Outlets som selger rabatterte merkevarer like utenfor sentrum, og luksuriøse butikker inne i de store hotellene som blant annet Forum Shops på Caesars Palace og Grand Canal Shoppes på Venetian. Planet Hollywood har  en miles med fasjonable butikker, såkalt Miracle Mile Shops.

Restaurant- og utelivet i Las Vegas

Så godt som uansett hvor du er og hvor du snur deg i Las Vegas vil du se barer og restauranter. Det er praktisk talt dette hele Las Vegas dreier som om – i tillegg til gambling. Her kan man spise alt fra fete junk hamburgere til gourmet måltid på MGM belønnet med 3 stjerner i Michelin Guiden. Hva gjelder uteliv finnes det garantert noe for enhver smak.

Mange av de store stjernene kommer til Las Vegas i helgene bare for å feste. Her er finnes klubber med høy sigar og Champagne faktor, og ordinære nattklubber uten spesiell dresscode. Husk uansett om du er ung eller godt voksen å ta med legitimasjon. Du kommer ikke inn noe sted uten.

Aktiviteter i Las Vegas

Las Vegas byr på et stort utvalg i ting å gjøre. Når det gjelder show og konserter kan mange av de verdenskjente stjernene som blant annet Celine Dion, David Copperfield, Jay Leno og Jerry Seinfeld oppleves her. Ønsker man å oppleve naturen kan man reise til Grand Canyon med helikopter, gå i Red Rock Canyon, ta en ballongferd eller dykke i Lake Mead for å nevne noe. Vil man ha action kan man legge ut på 4×4 offroad tur i ørkenen, ta berg-og-dalbanen på toppen av Stratosphere, kjøre racerbil, ATV eller gokart. Golfbaner finnes det i fleng.

Vårt innsidetips for din firmatur til Las Vegas

Fonteneshowet utenfor Bellagio, som blant annet avslutter filmen Ocean’s Eleven, er et must når du er i Las Vegas, og det er dessuten helt gratis. Fra klokka er seks om kvelden kjøres showet hver halvtime (hvert kvarter senere på kvelden), og med 20 forskjellige sanger og fonteneformasjoner er det faktisk givende å se det flere ganger under oppholdet

Populære reisemål

Personvern og cookies