Norefjell - Fantastiske vinterforhold

Norefjell - masse og gjøre hele året!

Er du på jakt etter en destinasjon som passer for alle? Og som er fantastisk både sommer som vinter - da vil en firmatur til Norefjell være et godt valg! Her kryr det av aktiviteter og gode muligheter for et fantastisk opphold.

Vakker fjellnatur

Norefjell er den nærmeste fjelldestinasjonen fra Oslo og kan tilby mye vakker natur. Med Norefjell Ski&Spa har man et fantastisk utgangspunkt for gode konferanser og fjellopplevelser for deres neste firmatur.

Herlige skiforhold

Ca. 1,5 time fra Oslo ligger Norefjell, omringet av fantastiske omgivelser. Med Høgevarde 1 459 m.o.h i spissen, kan denne destinasjonen tilby mange fine vinter- og sommeropplevelser for hele bedriften. Vi anbefaler selvfølgelig å besøke Norefjell på vinterstid for å få med skikjøring i Norefjell Skisenter.

Norefjell Skisenter

Skisenteret kan tilby 25km med nedfarter fordelt på 30 bakker og 14 heiser. Faktisk kan Norefjell være stolte av å ha Nord-Europas største fallhøyde i skianlegget, med over 1000 høydemeter fra toppen av Ravnås, og helt til bunnen på Dalstasjonen. Ønsker man å teste carving teknikken er det muligheter for det, enten i de grønne og blå løypene, eller kanskje man våger seg utfor i røde og sorte løyper.

Gode matopplevelser med flott service

Norefjell kan by på mere en kilometervis med skibakker og løyper - under en firmatur hit vil det også være sentralt med deilige lunsjer og en fantastisk middag, gjerne på Norefjell Ski&Spa. Hotellet har pene lokaler og en fristende lobbybar for en god drink etter middag.

En aktiv ferie balansert med spa besøk

Om det er ønskelig å gjøre andre ting har Norefjell så mye som 120 km med langrennsløyper som anbefales å teste ut. Legger man oppholdet på Norefjell Ski&Spa kan man også ta utfordringen i hotellets 16 meter høye klatrevegg. Eller hva med å nyte noen timer i den fantastiske spa avdelingen for hotellets gjester?

Er dere en mindre gruppe så kan vi anbefale idylliske Norefjellhytta med tømmervegger og stemningsfull atmosfære, med beliggenhet midt i alpinanlegget er dette helt glimrende!

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og en hyggelig prat!

Andre reisemål i Norge

Personvern og cookies