Kragerø - Vakre skjærgårder og topp stemning

Skjærgårdslivet i Kragerø byr på ren idyll

Denne fornøyelige lille byen er for mange kjent som en idyllisk perle blant de norske kystbyene. På denne delen av Østlandet finner man nydelige skjær og holmer - trivelige gågater og hundrevis av små øyer å spotte langt ute i havgapet. Under en firmatur til Kragerø ligger alt til rette for minneverdige øyeblikk og opplevelser!

Opplev de karakteristiske naturomgivelsene

Det var på Skrubben i Kragerø at Edvard Munch fant inspirasjon til noen av sine aller største kunstverk og i dag kan man selv utforske kystbyen i hans fotspor. Munch er også personen bak betegnelsen "perlen blant kystbyene" - noe han hadde gode argumenter for.

I Kragerø har du muligheten til fartsfylte aktiviteter og konkurranser. Vi anbefaler en volleyball konkurranse med gode kollegaer for teambuilding og morro. Eller hva med en kajakk-tur rundt Kragerøs skjærgård? Det er masse å legge opp til under et opphold i Kragerø, her må man bare kjøre på med det som frister for ditt team.

Besøk Kragerø sentrum

Ta en spasertur gjennom de små og fargerike gatene i sentrum av Kragerø. Gjennom byen kan man besøke mange unike nisjebutikker, den lokale slakteren eller kanskje du skal gripe sjansen til en deilig iskrem i det solfylte været? Kragerø sentrum er også et mekka for fersk sjømat og pølser i titalls forskjellige sorter. Helt klart et mangfold av butikker, deilig mat og kafeer!

Sykkeltur gjennom Skåtøy og Jomfruland

Lei sykler for å dra på eventyr ut til Skåtøy. Dere sykler fra sentrum i Kragerø til fergeleiet og tar båten over til øya. Turen inkluderer visitter til Norges tredje største trekirke "Skjærgårdskatedralen", fiskeværet Korset og til praktfulle sandstrender for en lett dukkert og god lunsj. Virkelig en perfekt måte å se de vakre øyene og fiskeværene i Telemark-området.

Innbydende overnatting og spa-muligheter

I Kragerø finnes det mange gode alternativ for hotell til grupper og større events. Man kan få alt fra hotell, hytter eller kanskje det er aktuelt å leie flere leiligheter ved sjøsiden?

Ta kontakt med oss for en trivelig prat og et uforpliktende tilbud til Kragerø!

Andre reisemål i Norge

Personvern og cookies