Hardanger – sentrum av nasjonalromantikken

Ikoniske Trolltunga, Hardangerfjorden og Edvard Griegs inspirasjon

I Hardanger kan man oppleve noe av det vakreste Norge har å by på av omgivelser. Ønsker man å oppleve kulturhistorie, vakre fjorder og fjell, gjerne med en frisk sider i hånda, da er man på rett plass! Her finnes det aktiviteter og opphold for alle, hvilket gir flere gode grunner til å legge neste firmatur til Hardanger.

Vi anbefaler et besøk hit på våren, for å oppleve de vakreste landskapsfarger og de tusenvis av frukttrær som da er i full blomstring.

Et Eldorado for sider og eplemost

Befinner man seg i Hardanger burde man også bli kjent med noen av verdens fremste siderprodusenter for å se hvordan eplene og vinen dyrkes. Det sår liten tvil om at kombinasjonen av klima, jordsmonn og beliggenheten av de foredlede eplene i Hardanger bidrar til smaker og sider i verdensklasse.

Opplev spektakulære Vøringsfossen og Trappebroen

Ønsker du å oppleve en av Norges mest kjente fosser fra nærmere 60 meters høyde? Den nye gangbrua over Vøringsfossen gjør det mulig å virkelig kjenne på magesuget når man går over fossen.

Vøringsfossen stuper 182 meter ned til juvet og ut til Måbødalen som et kunstverk over de grønne områdene. Her vil nok de fleste benytte muligheten til å ta bilder av den norske naturen vi er så stolte av.

I hjertet av Hardanger ligger Hotell Ullensvang

Utsikt til Hardangerfjorden, eget spa og naturskjønne trakter er garantert under et opphold hos Hotell Ullensvang. Med sin unike lokasjon råder vi å legge overnatting her for å ha et perfekt utgangspunkt til hele Hardanger.

Bli bergtatt av naturen

Med praktfull natur bestående av dype fjorder, unike breer og fjell er Hardanger trolig blant de mest spesielle destinasjonene Norge kan tilby. Det er mulig å gjennomføre mange aktiviteter både på fjellet som på fjorden, eller i foss og på isbre.

Med god grunn etterlater Hardanger enhver besøkende med gode inntrykk, her får man det beste av alt som kjennetegner Norges natur.

Vi i Firmatur anbefaler å reise til Hardanger og Vestlandet for store opplevelser!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og uforpliktende tilbud til Svalbard!

Andre reisemål i Norge

Personvern og cookies