Tiltrekkende Trondheim!

Trønderbyen som er full av liv!

Lokkende mat og de kjente bryggene langs Nidelven er kun to av mange elementer som former alt det vakre Trondheim har å by på. Å booke en firmatur til Trondheim gir rom for å oppleve både det urbane bylivet og utflukter som byr på kortreiste matgleder og morsomme aktiviteter.

Vi kan trygt anbefale en firmatur til Trondheim for de som er ute etter et opphold som kan by på alt.

En by for matelskere

Trondheim har de siste årene blitt kjent som mathovedstaden i Norge. Her i byen kan man sette kursen mot en rekke utsøkte restauranter, sjarmerende barer og puber!

Med tre Michelin-stjerner og en Bib Gourmand-pris kan vi garantere en matopplevelse som vil huskes lenge hos flere av Trondheims utsøkte restauranter.

Kajakktur for å oppleve Trondheim fra Nidelva

Som en morsom aktivitet vil vi anbefale en innholdsrik tur nedover Nidelva. Bli sjarmert av Trondheims høydepunkter med nydelig utsikt over bryggerekkene, Bybroen og folkelivet i byen og på Solsiden.

Avslutningsvis kan man padle fram til utløpet av elva og fullføre turen med et stopp innom Trondheims flytende sauna – HAVET.

Utflukten gir en feilfri kombinasjon av aktivitet og avkobling som et team. Er man ekstra lur besøker man også E.C. Dahls bryggeriet som befinner seg i samme nabolag. Her er det mange spennende ølsorter å velge i hos byens mest kjente pub!

Bakklandet

Trondheim har mange fine bydeler og den mest sjarmerende av dem alle finner du over Bybroen og på Bakklandet. Med muligheter for både shopping, kafebesøk og uteservering er det alltid noe koselig å finne på.

Bakklandet er gamlebyen og et besøk burde absolutt være på sjekklisten under et opphold i byen.

Trondheim byr også på mange sentrale sykkelveier og det er gode muligheter for å legge opp til en guidet sykkeltur via Bakklandet - Nidarosdomen og Midtbyen.

Munkholmen

Besøker man Trondheim under sommermånedene er en utflukt til Munkholmen via båt en kjempefin mulighet for å se byen fra et nytt perspektiv.

Den lille øya er perfekt for en koselig lunsj og piknik, med 360-graders utsikt over fjorden og byen. Er det pent vær er det også deilig å ta seg et forfriskende bad.

Britannia - Luksuriøs morro

Det eksklusive 5-stjerners hotellet befinner seg midt i sentrum av byen og er plassert høyt oppe på lista over Trondheims stoltheter.

Vi kan på det varmeste anbefale å legge overnattingen på Britannia for en ekstra spesiell anledning. Hotellet er nyrenovert med en vakker spa-avdeling og fantastiske rom og senger, her serveres det også en herlig frokost i selveste Palmehaven.

Ta kontakt med oss for en trivelig prat og uforpliktende tilbud til flotte Trondheim!

Andre reisemål i Norge

Personvern og cookies