Flåm er sjarmerende og dramatisk

Lite sted. Store opplevelser.

En firmatur til Flåm og Aurlandsfjorden gir opplevelser som huskes lenge. Her kan dere sykle Rallarvegen, vandre i fjellene, smaking mikrobrygget øl på Ægir eller nyte utsikten på Stegastein. En tur med Flåmsbanen er obligatorisk, og et besøke til vakre Undredal gir deg hvilepuls. 

Bratte fjell, fosser og smale daler

Flåm ligger midt mellom bratte fjell, voldsomme fosser og smale daler innerst i Aurlandsfjorden, en sidearm til Sognefjorden. Gode transportforbindelser gjør det enkelt å reise til Flåm med både tog, buss, bil og båt, og om våren og sommeren kommer svære cruiseskip inn i den trange fjorden til havna. Fra havnen er det gåavstand til en rekke hoteller, gjestehus og campingplasser.

En av verdens bratteste toglinjer

Flåmsbana er kåret til verdens beste togreise av Lonely Planet, som var over seg av begeistring. Fra togvinduet ser du elver som skjærer seg gjennom dype gjel, fosser som kaster seg utfor fjellsider og fjellgårder som klamrer seg fast i bratte skråninger. Flåmsbanen er en av verdens bratteste toglinjer med en høydeforskjell på hele 864 meter, og vendetunellen som går i spiral inn og ut av fjellet er et bevis på den mest dristige og kyndige ingeniørkunst i norsk jernbanehistorie.

Ta kontakt for en hyggelig prat og uforpliktende tilbud på firmatur til Flåm.

Andre reisemål i Norge

Personvern og cookies