JA, vi elsker dette landet!

Norge er slående vakkert

Norges landstrakte land med sin varierte natur og fire årstider er slående vakkert. Det er mange som er mer bereist i utlandet enn i sitt eget land, så det å finne spennende og inspirerende steder og aktiviteter i Norge er ikke vanskelig.

Nordlys, brevandring, fjellturer, nasjonalparker, havfiske, fjorder, råvarer, uteliv, båttur, badevann, snø, bål.

Alt dette, og mer til – i trygge rammer!

Norges varierte landsdeler

Norge er delt inn i 11 fylker, samt syslene Svalbard og Jan Mayen. Forskjellene er store, stereotypene kan lett settes i bås – men er det riktig? Hvorfor ikke oppleve stedene og menneskene for å trekke egne konklusjoner?

Norge deles ofte i landsdelene Østlandet, Vestlandet, Nord-Norge, Midt-Norge og Sør-Norge.

Østlandet

Det kan diskuteres om Oslo er Norges hjerte, men det er utvilsomt hovedstad og øst er Norges mest befolkede region. Østlandet er også godt tilgjengelig for alle i hele landet med Gardermoen som ligger nærmest midt i regionen. Med gode forbindelser videre derfra kan man nå Lillehammer i nord til Sandefjord i sør på 2 timer.

Noen av våre populære reisemål i øst er blant annet

Vestlandet

En røff kystlinje og ustabilt vær står litt i kontrast med Vestlandets myke og lune mennesker. Nydelig og variert natur, naturressurser av mange slag nærmest rett utenfor stuedøren. Vestlandet har mer enn oljå, verft og laks å by på!

Noen av våre populære reisemål i vest er blant annet

Nord-Norge

Den kjente reiseguiden Lonely Planet lover at Nord-Norge vil gi deg bakoversveis! Vi lover at en firmatur til Nord-Norge vil gi deg og dine kolleger opplevelser som vil bli husket i lang tid. Nordlys, midnattssol, hvalsafari, havfiske, spektakulær natur, snøscooter safari

Noen av våre populære reisemål i nord er blant annet

Sør-Norge

Jo lenger sør du kommer i Europa, jo mer manjana-manjana blir livet. Også innad i Norge. Sør-Norge og Sørlandet byr på lett bris, varm golfstrømm, skjærgård, hvilepuls, reker og hvitvin, vannaktiviteter og bedagelige mennesker.

Noen av våre populære reisemål i sør er blant annet

  • Kragerø
  • Kristiansand
  • Risør

Midt-Norge

Det er ingen tvil om at Midt-Norge og Trøndelag har en viktig betydning for Norges historie med sine Ladejarler og slaget på Stiklestad. Trønderlovens §1 sier »Bli itj nå fæst uten skinnvæst», men vi har flere ganger vært vitne til noe annet.

Noen av våre populære reisemål i Midt-Norge er blant annet

Svalbard

Svalbard består av en rekke mindre øyer og fem store, hvorav Spitsbergen er den største. Øygruppen byr på flotte naturopplevelser, et rikt dyre- og planteliv i røffe omgivelser hvor isbjørnen er naturens konge.

Superlativene sitter løst når Svalbard skal beskrives. Vi arrangerer gjerne deres firmatur til Svalbard slik at dere kan se selv.

Populære reisemål

Personvern og cookies